Vær med i film om fællesskab d. 5/5-18

Sæt kryds i kalenderen og mød op!!!
Fantastiske Fællesskaber! “Roskilde Issvømmer Forening og De Forenede Issvømmere i Danmark på vej til VM i issvømning” er nomineret og vi laver film om vores fællesskab med et professionelt filmselskab lørdag d. 5/5 kl.10:30-13:30 ved Himmelsøen i Darup.  Asressen r Darupvej 60-150, 4000 Roskilde.
Kom og vær med (også hvis du “kun” er nået til drømmen om at blive issvømmer så sigt) – og kom i god tid. Giv gerne besked til Mette BL Thomsen om du kommer på tlf. 40373321 eller skriv til mette@risf.dk
Medbring håndklæder, 2 sæt svømmetøj, badekåbe, varmt skiftetøj og sko + badehætter og havtaske hvis du har det.
VIGTIGT: Formålet er at lave en suveræn god film og have det hyggeligt – så filmfolkene Teys og Charlotte fra filmselskabet Made By Us sætter scenen!!!
Du er velkommen til at bage en kage eller medbringe lidt til fællesbordet. Husk en kop – og måske en kande kaffe/te.
Filmen bli’r vist til efteråret i september hvor afstemningen foregår med 10 forskellige fællesskaber fra vores region. Vinderen får kr. 50.000 og går videre til finalen med 8 fællesskaber fra hele Danmark – hvor der er mulighed for at vinde yderligere kr. 100.000.
Læs mere om ansøgningen og tankerne omkring pengene på www.iceswimmer.com og www.risf.dk
Hele Danmark skal klædes på til issvømning og Dannebrog og de rød/hvide farver skal være en del udstyret til enhver deltager til VM. Hør videoen og tag kontakt hvis du har spørgsmål.

Dyrk ny nationalsport – bliv issvømmer!
– Fællesskab gennem isvand! Mette og team RISF