TV2 Lorry har valgt 10 ud af 219 ansøgere – vi er med.

Stort tillykke

Vi danske issvømmere på vej til VM i Slovenien 2020 er nu blandt de nominerede til TV2 Lorrys aktuelle konkurrence: Fantastiske Fællesskaber.

De otte TV2 Regioner, Tuborg fondet og Lokale og Anlægsfonden er klar til at hylde de mest fantastiske fællesskaber i Danmark. I hver af de otte regioner er der nu udvalgt 10 fællesskaber – i alt 80. Af disse 10 skal der findes en vinder, som får kr. 50.000 og går videre til landsfinalen med i alt 8 finalister. Den endelig vinder får kr. 150.000.

Af et professionelt filmselskab bliver der lavet en kort film med hvert fællesskab. Vores film (der jo skal repræsentere HELE Danmark og vores helt unikke fællesskab) skal laves i Himmelsøen ved Roskilde lørdag d. 5/5 kl. 11 – og jeg håber du har lyst til at være med.

Tag endelig kontakt til Mette BL Thomsen. mette@iceswimmer.com og tlf. 40 37 33 21
Læs om og meld dig ind i Facebookgruppen: “Danmark til VM – vi gør det igen! Issvømning i Slovenien 2020”

 

Her er hvad der blev skrevet i ansøgningen:

 

Hvad er formålet med fællesskabet?

Fællesskabet – der er bygget op over en gruppe på Facebook (også ikke Facebookbrugere) – er oprettet for at inspirere og inkludere flest mulige nuværende og kommende issvømmere i Danmark frem mod det kommende VM i issvømning i bjergsøen Lake Bled i Slovenien i marts 2020.

 

Med fællesskabet er formålet at:

  • få et overblik over hvor mange danskere der på landsplan træner for at kunne deltage
  • koordinere og støtte hinanden i træningen nationalt og lokalt og finde sammen i de forskellige landsdele
  • hjælpe hinanden med at skabe nye issvømmerforeninger, hvor sikkerheden er i top
  • skabe muligheder for fælles sjove træningslejre
  • finde sponsorer til hele landsholdet
  • arbejde koordineret med informationsmøder og pressedækning
  • koordinere rejse og hotelophold for dem der har lyst
  • skabe et rum for deling af viden med plads til alle spørgsmål og gode idéer
  • udbrede kendskabet til issvømning i Danmark og skabe en oplevelse af sammenhold og fællesskab gennem isvand – lokalt, nationalt og internationalt.

 

Hvor ofte mødes i?

Svarmuligheder: Dagligt/ugentligt/månedligt/årligt

Dagligt

 

Hvordan vil i beskrive jeres fællesskab

100 % uundværligt.

Fra at issvømning i Danmark har været helt ukendt indtil for ganske få år siden, er det via denne form for fællesskab og netværk at Danmark til VM i issvømning i marts 2018 i Estland kunne deltage med 95 issvømmere, hvor Danmark blev det fjerde bedst repræsenterede land i verden i fornemt selskab med Finland, Estland og Rusland – med i alt 1386 deltagere fra 40 forskellige lande. Her slog Danmark verdensrekorder, høstede 3 guldmedaljer, 2 af sølv og 4 af bronze over de 5 dage VM varede

Vi har i det tidligere netværk: ”Danmark til VM i Estland 2018 – issvømning” og er nu i det nye: ”Danmark til VM – vi gør det igen! Issvømning i Slovenien 2020” i daglig kontakt for at opfylde gruppens formål.

 

Hvorfor skal I vinde prisen?

Alle fortjener at vinde når de har en god idé. Vi skal vinde fordi det vil hjælpe endnu flere mennesker ind i en ny, sjov og helsebringende sport og inspirere endnu flere mennesker til at få et sundere og gladere liv med koldt vand – uanset om de vil med til et VM eller ej.

Til VM i issvømning i Estland i 2018 formåede et sponsorudvalg fra fællesskabet at få skaffet økonomiske midler via sponsorer så vi medbragte 125 stofflag, 100 papirs flag, 5 store bannerflag, 5 flotte Dannebrogsparaplyer, 100 lækre rød/hvide uldhuer og ydermere havde et firma, der sælger svømmeudstyr sponsoreret ens badehætter med det danske flag til alle danske deltagere.

Se gerne sponsorlisten på www.iceswimmer.com 

 

Hvad skal prisen bruges til (når) hvis i vinder?

Med et økonomisk tilskud vil vi kunne opnå endnu flere af fællesskabets formål. Vi vil bl.a. organisere en eller flere træningslejre, sikre at alle danskere bliver klædt ”ordentligt på” med danske flag, rød/hvide uldhuer og badehætter med danske flag til næste VM i 2020. Tage initiativ til at arbejde videre med tanken om et Fond, hvor mindre bemidlede kan søge om hjælp til at komme med til VM.

Med et stort økonomisk tilskud skal der laves et projekt hvor 10 deprimerede mennesker skal inkluderes i fællesskabet og med daglig brug af isvand skal projektet vise at de får det bedre, kan reducere brugen af medicin og kan deltage i det kommende VM i issvømning i Slovenien 2020.

Dyrk ny nationalsport – bliv issvømmer!

– Fællesskab gennem isvand! Mette

 Læs mere på

 Jury har talt: Ti fantastiske fællesskaber

Læs om de Fantastiske Fællesskaber her