Herlig ny tradition i RISF – vi griller og hygger tredje fredag i juni – dvs. igen d. 21/6 2019

Ny tradition startet i RISF!
Sæt kryds i kalenderen tredje fredag i juni fremover – hvor vi svømmer, griller og hygger og møder nye og gamle venner i “varmen”.
ALLE er velkomne!!!
Næste midsommerfest er fredag d. 21/6 2019 kl. 17:30

TAK til festarrangørerne Ghita , Ole og Nathalie og til ALLE der mødte op til sommerfesten ved Himmelsøen den 22. juni i år.
Der blev svømmet grillet, grinet, skålet og spist af den skønne medbragte mad fra fællesbordet.
Formanden bød velkommen og kunne ved den lejlighed fortælle at Roskilde Issvømmer Forening er blevet bevilget kr. 180.500 til en permanent sauna ved Himmelsøen.
Tak til Roskilde Kommune og Kultur og Idrætsudvalget. Nu mangler vi “bare” tilladelsen til at kunne sætte den op – og det kommer til at tage tid og der er ingen garanti for at det lykkes, men vi håber og arbejder ihærdigt videre på det.
Ligeledes fortalte formanden om kommende initiativer med et issvømmerstævne i Skellefteå i Sverige i februar 2019 og VM i Slovenien i marts 2020. (Læs om internationale stævner på www.iceswimmer.com 
Endvidere lød opfordringen til at melde sig på banen i Roskilde Issvømmer Forening. RISF har brug for ALLE de frivillige kræfter vi har for at styrke foreningen. Det behøver bare at være en time eller to ny og næ. Således har bestyrelsen taget initiativ til mange forskellige udvalg. F.eks.et for saunaen i Himmelsøen, et for helårsanlægget med Issvømmer anlæg i Lynghøjsøen i Svogerslev. Et sikkerhedsudvalg der skal arbejde sammen med TrygFonden omkring sikkerhedsprotokoller og uddannelse for issvømmere regionalt og nationalt, et tøjudvalg, et udvalg for frivillige der gerne vil hjælpe med praktiske ting. RISF har et udvalg vedr. indendørs svømmetræning, sponsorstøtte, PR og kommunikation, et for IT og hjemmesider samt FB og et der handler om økonomi og budget samt et vedr. sociale arrangementer – inklusive sommerfesten.
Læs mere om dette på www.risf.dk og vælg gerne et udvalg hvor du har mod på at bidrage eller opfind et nyt udvalg som du synes vi mangler. Når vi holder møder skriver vi det kalenderen på vores hjemmeside. Vi har stadig ingen opbevaring til vores trailer og mobile sauna. Hvis du kender en der kan hjælpe os så skriv gerne til mette@risf.dk
På vegne af bestyrelsen ønskes du en fantastisk sommer og på snarligt gensyn – om ikke før – til efteråret hvor vi igen må hjælpes ad med at sætte den mobile sibiriske teltsauna op indtil det forhåbentligt lykkes med den permanente.


PS. Da vandet var dejligt varmt gik svømmetur med havtasker og badehætter rundt omkring den første ø.


❤ – Fællesskab gennem isvand!
Mette og team RISF