Husk at der er træning d. 31/3 kl. 11 – mød Frank og oplev stemningen fra sidste træning her …

Endnu en herlig træningsdag ved Himmelsøen d. 24.3.19 Den mobile sibiriske teltsauna er sat op og alt er gjort klar til dagens svømmetræning kl. 11. Men inden vi går i vandet skal vi lige hilse på og ønske Frank Møller Rasmussen god tur. Han har besluttet sig for at gå Danmark rundt på 100 dage. I nat har han sovet i shelter tæt på stedet hvor vi svømmer.

Følg turen her www.wondertour.dk – og hør mere om alt det spændende der foregår i Roskilde Issvømmer Forening – RISF.
Se videoen med Frank og læs mere her på mere www.risf.dk

 

Det er så fantastisk at være issvømmer i RISF – du skulle prøve det. Det gjorde Mia for første gang til træningen d. 24. marts 2019. Til svømmetræninger plejer vi at gå vandet flere gange – det gjorde Mia også. Og anden gang svømmede hun 25 m.

Stort tillykke til Mia og tak til ALLE for en fantastisk dag.

❤ – Fællesskab gennem isvand! Mette og Team RISF