Kom og prøv

Prøv det en gang inden du beslutter dig – det koster kr. 75 
Du er altid velkommen til at komme og prøve at svømme med sammen med os, inden du forhåbentlig beslutter dig for at være medlem.
Det koster kr. 75 at deltage. Du betaler beløbet på dagen. Beløbet fratrækkes dit kontingent hvis du melder din ind i foreningen samme dag.

Her kan du se, hvornår vi holder arrangementer eller åbent hus:

Alle kan svømme i isvand
Vi henvender os til vinterbadere og andre brugere af vandet – f.eks. åbentvandsvømmere, triatleter, livreddere, folk med tilknytning til vandaktiviteter, indendørssvømmere i klubber, veteraner, deprimerede, skleroseramte, kronikere og interesserede, der lader sig inspirere til at prøve kræfter med det kolde vand.

Børn under 18 år er velkomne, men skal ledsages af en voksen.

Du skal kunne svømme  mindst 200 m i et almindeligt opvarmet bassin, men du behøver ikke at have svømmet i koldt vand, inden du melder dig ind i klubben. Alle kan lære at svømme i det kolde vand.

 

Hvor svømmer vi – og hvordan får du varmen
Vores aktivitet foregår primært i vintermånederne oktober til og med april.

Arrangementerne med sauna foregår almindeligvis en weekenddag – oftest om søndagen ved Himmelsøen i tidsrummet kl. 11-12, når vejret tillader det.
Adressen er Himmelsøen i Darup. Darupvej 60-150, 4000 Roskilde. Parkering ved vejen på P-plads. Følg trappen ned til vandet.

Du kan blive aktivt medlem af foreningen og drage fordel af vores aktiviteter eller blive passiv medlem af Roskilde Issvømmer Forening – RISF og være med til at bakke op om et godt initiativ.

Vel mødt og på gensyn

❤ – Fællesskab gennem isvand!
Bestyrelsen