Kom og prøv

Prøv det én gang inden du beslutter dig – det koster kr. 75 
Du er altid velkommen til at komme og prøve at svømme med sammen med os, inden du forhåbentlig beslutter dig for at være medlem.
Det koster kr. 75 at deltage (med mindre arrangementet er gratis).
Du betaler beløbet på dagen via Mobile Pay eller kontakt på beløbet.

Du skal møde op og være klar til at modtage sikkerheds instruks kl. 11 (med mindre andet er meddelt på Facebook)

Her kan du se, hvornår vi holder arrangementer eller åbent hus:

Alle kan svømme i isvand
Vi henvender os til vinterbadere og andre brugere af vandet – f.eks. åbentvandsvømmere, triatleter, livreddere, folk med tilknytning til vandaktiviteter, indendørssvømmere i klubber, veteraner, deprimerede, skleroseramte, kronikere og interesserede, der lader sig inspirere til at prøve kræfter med det kolde vand.

Børn under 18 år er velkomne, men skal altid ledsages af en voksen pr. barn

Alle kan lære at svømme i det kolde vand – og det kan du også!
Mange af vores medlemmer er startet med blot at dyppe sig indtil de har fundet modet til at tage svømmetag i det kolde vand. Du bestemmer selv hvor langt du svømmer.
Alle svømmer på eget ansvar og skal overholde foreningens sikkerhedsregler.

Bliv medlem
Hvis du Du skal kunne svømme mindst 200 m i et almindeligt opvarmet bassin, men du behøver ikke at have svømmet i koldt vand, inden du melder dig ind i foreningen.

Hvor svømmer vi – og hvordan får du varmen
Vores aktivitet foregår primært i vintermånederne oktober til og med april.

Adressen er Himmelsøen i Darup. Darupvej 60-150, 4000 Roskilde. Parkering ved vejen på P-plads. Følg trappen ned til vandet. Det er ikke tilladt at parkere på vendepladsen nede ved vandet.

Datoer for de to åbne events, datoer for deltagelse i den obligatoriske sikkerheds instruks og datoer for hvornår saunaen vil være åben – offentliggøres på facebooksiden, der er integreret med hjemmesiden www.risf.dk

Du kan blive aktivt medlem af foreningen og drage fordel af vores aktiviteter eller blive passiv medlem af Roskilde Issvømmer Forening – RISF og være med til at bakke op om et godt initiativ.

Vel mødt og på gensyn

❤ – Fællesskab gennem isvand!
Bestyrelsen