Bade- & svømmeregler

Du svømmer altid på eget ansvar og er forpligtede til at overholde sikkerhedsindstuksen, der anvises af den ansvarlige til både åbne events og til almindelige træninger i Roskilde Issvømmer Forening – RISF.

Du behøver ikke at have svømmet i koldt vand, inden du melder dig ind i foreningen eller deltager i et åbent event. Men du skulle kunne svømme 200 m i et almindeligt opvarmet bassin, svarene til 8 baner á 25 m inden du kan optages som medlem af foreningen. Det er duelighedsforudsætningen for at kunne kalde sig svømmer i Norden.

Roskilde Issvømmer Forening – RISF arbejder på at blive en stor forening der også på sigt kan tilbyde indendørs svømmetræning – hvor du også kan modtage undervisning i livredning og aflægge prøve som bassin livredder.

I Roskilde Issvømmer Forening – RISF bader og svømmer vi med bade/svømmetøj og sidder på et passende stort håndklæde i saunaen. I saunaen og du ligeleds badetøj på, men overkroppen må gerne være bar i saunaen – gældende for begge køn.
Su skal altid sidde på et passende stort håndeklæde.
Medbring gerne to håndklæder – et til at tørre dig i og et til passende stort til at sidde på i saunaen.

Som medlem skal du anskaffe dig en havtaske, som er et flydemiddel der anvendes når du er i vandet – som kan købes i www.watery.dk med 15 % rabat hvis du er medlem at vores forening.

Ligeledes svømmer vi altid med en hovedbeklædning – for at holde på varmen. Oplagt en badehætte i signalfarve orange/neon.

Tag som det sidste badehætten af når du kommer op af vandet. Det holder på varmen. Du må ikke medbringe badehætte og havtaske i saunaen.

Vigtigt: Se videoer og læs om sikkerhedsregler her

Tak fordi du kigger med. Vi glæder os til at møde dig.

❤ Bestyrelsen