Bade- & svømmeregler

Du svømmer altid på eget ansvar og er forpligtede til at overholde sikkerhedsindstuksen, der anvises af den ansvarlige til både åbne- og lukkede events,  såvel som til almindelige træninger i Roskilde Issvømmer Forening – RISF.

Du behøver ikke at have svømmet i koldt vand, inden du melder dig ind i foreningen. Men du skulle gerne kunne svømme 200 m i et almindeligt opvarmet bassin, hvis du også vil svømme i det kolde vand.
Det svarer til 8 baner á 25 m, og er duelighedsforudsætningen for at kunne kalde sig svømmer i Norden.

Roskilde Issvømmer Forening – RISF arbejder på i fremtiden, når vi bliver en stor forening at etablere indendørs svømmetræning – hvor du også kan modtage undervisning i livredning og aflægge prøve som bassin livredder.

I Roskilde Issvømmer Forening – RISF bader og svømmer vi med bade/svømmetøj og sidder på et passende stort håndklæde i saunaen og dækker de nedre ædle dele til. Overkroppen må gerne være bar i saunaen – gældende for begge køn.

Som medlem skal du anskaffe dig en havtaske, som er et flydemiddel der anvendes når du er i vandet – som kan købes i www.watery.dk med 15 % rabat hvis du er medlem at vores forening.

Ligeledes svømmer vi med hovedbeklædning – for at holde på varmen. Oplagt en badehætte i signalfarve orange/neon.

Vigtigt: Se videoer og læs om sikkerhedsregler her

Tak fordi du kigger med. Vi glæder os til at møde dig.

❤ Bestyrelsen