Mere om vinterbadning og issvømning

Hold dig orienteret om Roskilde Issvømmer Forening – RISF på vores Facebookside, hvor du kan se videoer og læse om gamle og kommende events.

Roskilde Issvømmer Forening – RISF håber at rigtig mange issvømmere fra foreningen har lyst til at deltage i internationale stævner og allerede nu planlægger at tage med til næste VM til issvømning i IWSA-regi, der afvikles d. 3.-9. februar 2020 i Slovenien i bjergsøen Lake Bled.

Hvis du vil med – eller bare har drømmer om at tage med til næste VM i Slovenien så meld dig ind i Facebookgruppen: Danmark til VM – vi gør det igen! Issvømning i Slovenien 2020

 

 

 

 

Til det sidste VM i Estland i byen Tallinn d. 6.-10. marts 2018 blev Danmark repræsenteret med 95 issvømmere hvoraf rigtig mange kom fra Roskilde Issvømmer Forening- RISF. I fornemt selskab med Finland, Estland og Rusland blev Danmark det fjerde bedst repræsenterede land i verden ud af 40 forskellige lande med i alt 1386 deltagere. Danmark slog verdensrekorder, vandt 3 guldmedaljer, 2 af sølv og 4 af bronze – men vigtigst af alt:  ALLE havde en fantastisk tur!

Læs om issvømning på www.iceswimmer.com

Roskilde Issvømmer Forening – RISF er medlem af Vinterbadeforeninger i Danmark.

Se pdf. liste med vinterbadeklubber i Danmark

Roskilde Issvømmer Forening er medlem af:
DGI Midt- Og Vestsjælland
Dansk Svømmeunion og der er med i Danmarks Idræts Forbund (DIF)
Roskilde Idræts Union (RIU)