Velkomstbrochure + kort om klubben

Læs velkomstbrochure

Navn og opstart
Roskilde Issvømmer Forening – RISF  blev startet ved en stiftende generalforsamling den 26. februar 2017.

Træning
Vi træner i Himmelsøen ved Darup,  Darupvej 60-150, 4000 Roskilde. Parkering på P-pladsen, hvis du er i bil. Følg trappen ned til vandet.

Historie
Fra 2017-2019 har vi fået varmen i foreningens mobile sibiriske teltsauna, som vi har slået op og pakket sammen ved hver træning.

Ny sauna ved Himmelsøen
Fra efteråret 2019 anvender vi foreningens nye containersauna, som medlemmerne selv har bygget. Saunaen vil fremadrettet stå ved Himmelsøen hvert år i isssvømmersæsonen og blive transporteret væk i sommerhalvåret.

Sikkerhed og mål
Vi har sikkerhed som øverste prioritet og ønsker at fremme issvømning som sportsgren i Roskilde og omegn. Vi ønsker at være “rollemodel” for andre der drømmer om at starte en issvømmerforening eller udvide en vinterbadeforening til også at kunne rumme issvømning.

Konkurrencer
Vores medlemmer støttes i at træne op til konkurrencer – heriblandt VM i issvømning.

Holdsport
Vi anvender Holdsport som administrations system, hvorfra medlemmer får mails når de har oprettet sig som medlemmer.

Fremtidsplaner
Roskilde Issvømmer Forening – RISF er med i projektgruppen omkring udarbejdelsen af en idrætssø ved Svogerslev grusgravende.

Kontakt fungerende formand Poul-Mogens Beicher Hansen på poul@risf.dk – hvis du har lyst til at være en del af fremtidsplanerne i Lynghøjsøerne.

Vi glæder os til at se dig.

 

Vel mødt og på gensyn

❤ – Fællesskab gennem isvand!
Bestyrelsen